Ambulante dienstverlening

Begeleiding van Mimosa

Omgaan met obstakels
Zijn er knelpunten in uw leven waardoor zelfstandig wonen lastig is? Mimosa kan u begeleiding bieden. Onze ambulante begeleiders ondersteunen cliënten in hun dagelijks leven. Zij helpen hen de regie te voeren over hun leven, zodat zij zoveel mogelijk zelfstandig deel kunnen blijven uitmaken van de samenleving. Door het hervinden van de positieve spiraal kunnen cliënten weer betekenis aan hun leven geven en de negatieve spiraal die hen daar ernstig in belet, tot staan brengen. Door aan te sluiten op de behoeften van de cliënt en op grond daarvan ondersteuning en activering binnen een veilige omgeving te bieden kunnen zij op vitale wijze weer meedoen in de samenleving.

Voor wie is de begeleiding van Mimosa?
Mimosa biedt ambulante begeleiding aan mensen waarbij sprake is van psychiatrische problematiek en/of lichamelijke problematiek, al dan niet in combinatie met een (lichte) verstandelijke beperking.

Waarbij kunnen wij helpen?
Wij geloven in zorg op maat. Onze begeleiding is dan ook gericht op de zorgvraag en de persoonlijke leefsituatie van elke afzonderlijke cliënt. Tijdens de ambulante begeleiding onderzoeken we samen met u op welke manier ondersteuning kan worden geboden, wat er nodig is en wat er mogelijk is.

Onze begeleiders kunnen cliënten bijvoorbeeld ondersteunen bij:

Een afspraak maken
Via ons algemene nummer kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur telefonisch bereikbaar via (085) 773 77 45. Buiten kantooruren kunt u een bericht versturen via het contactformulier hieronder. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Vragen?
Heeft u na het lezen van de website van Mimosa nog vragen over het zorgaanbod van Mimosa, neem dan contact met ons op. Onze cliëntconsulenten helpen u graag verder.

Contact met Mimosa