Dagbesteding

Dagbesteding bij Mimosa
Heeft u moeite om de dagen te vullen, voelt u zich eenzaam of heeft u een steuntje in de rug nodig? Dan is begeleiding in een groep misschien iets voor u. Begeleiding in een groep biedt een zinvolle dagbesteding voor wie regulier of aangepast werk geen optie is. U kunt deelnemen aan een afwisselend programma met aangepaste activiteiten in groepsverband. Daarbij wordt u gestimuleerd om (arbeids-)vaardigheden aan te leren en uw talenten te ontplooien. Wij kijken hierbij samen met u wat uw eigen mogelijkheden en talenten zijn. Hoe intensief de begeleiding is, hangt af van uw persoonlijke omstandigheden.

Waarmee kan Mimosa u helpen?
Op de dagbesteding kunt u deelnemen aan activiteiten, aangepast aan uw wensen en behoeften bijvoorbeeld een sport- bewegingsactiviteit of een geheugentraining. Daarnaast zijn er ook creatieve, muzikale en ontspanningsactiviteiten. Wij helpen u graag ontdekken wat u nog leuk vindt om te doen.

Meer weten?
Voor de dagbesteding is een indicatie nodig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of heeft u een vraag over het aanvragen van een zorgindicatie? Neem contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur telefonisch bereikbaar via (085) 773 77 45. Buiten kantooruren kunt u een bericht versturen via het contactformulier hieronder. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Vragen?
Heeft u na het lezen van de website van Mimosa nog vragen over het zorgaanbod van Mimosa, neem dan contact met ons op. Onze cliëntconsulenten helpen u graag verder.

Contact met Mimosa