Jongeren en jongvolwassenen

Misschien gaat het thuis of op school niet zo goed. Je zit niet zo lekker in je vel. Gelukkig kunnen we daar vaak wat aan doen. Wat we doen, is vooral naar jou luisteren. Mimosa kan je ook op weg helpen naar een passende dagbesteding.

Wist u dat…
Het aantal jongvolwassenen zonder startkwalificatie dat geen werk en geen uitkering heeft het afgelopen jaren is gestegen (Toezicht Sociaal Domein, 2018). Voor deze groep is het lastig om een baan te vinden of op een andere manier deel te nemen aan de maatschappij.

Voor wie?
Ben jij tussen de 15 en 23 jaar en heb je geen werk of een passende dagbesteding? Je kunt dat hulp krijgen met bijvoorbeeld:

Online aanmelden
Door middel van ons digitale aanmeldformulier meldt u zich in enkele minuten aan.
Let op: U kunt dit aanmeldformulier niet gebruiken voor spoedeisende zorg, het wijzigen of afzeggen van een bestaande afspraak. Na de aanmelding zullen wij binnen twee werkdagen contact met u opnemen en uitnodigen voor een intake gesprek. Mimosa heeft geen wachtlijsten waardoor een afspraak altijd op korte termijn gemaakt kan worden. Tijdens het intakegesprek zullen we uw hulpvraag bespreken en krijgt u uitleg over de mogelijkheden van hulpverlening.

Aanmeldformulier

Heeft u vragen?
Heb je vragen over de aanmelding, of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bereiken via telefoonnummer (085)- 773 77 45 of een e-mail sturen naar info@thuiszorgmimosa.nl. Wij zullen je e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.