Volwassenen

Mimosa biedt begeleiding en dagbesteding aan volwassenen met verschillende sociale en culturele achtergronden en uiteenlopende psychische klachten, lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen. Zo helpen wij mensen om hun kwaliteit van leven te verbeteren, en de maatschappelijke participatie en zelfredzaamheid te vergroten.

Voor wie?
Ambulante ondersteuning is gericht op volwassenen (18 jaar en ouder) die zelfstandig wonen en beperkt zelfredzaam zijn als gevolg van een (lichte) verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek. Het team van Mimosa biedt ambulante ondersteuning aan cliënten in de thuissituatie. De intensiteit van de begeleiding wordt bepaald door uw begeleidingsbehoefte, hulpvraag en indicatie.

Ambulante ondersteuning richt zich op een of meerdere levensgebieden:

Online aanmelden
Door middel van ons digitale aanmeldformulier meldt u zich in enkele minuten aan.
Let op: U kunt dit aanmeldformulier niet gebruiken voor spoedeisende zorg, het wijzigen of afzeggen van een bestaande afspraak. Na de aanmelding zullen wij binnen twee werkdagen contact met u opnemen en uitnodigen voor een intake gesprek. Mimosa heeft geen wachtlijsten waardoor een afspraak altijd op korte termijn gemaakt kan worden. Tijdens het intakegesprek zullen we uw hulpvraag bespreken en krijgt u uitleg over de mogelijkheden van hulpverlening.

Aanmeldformulier

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over de aanmelding, of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt ons op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bereiken via telefoonnummer (085)- 773 77 45 of een e-mail sturen naar info@thuiszorgmimosa.nl.